Hei og hjertelig velkommen 💕

Jeg heter Eirin Synnøve Tolk og er healer, energiarbeider, klarsynt og klarfølt. Jeg kommuniserer med ånder og lysvesner og har lang erfaring i spirituell veiledning.

Jeg har sett og kommunisert med ånder siden jeg var barn. Healingevnene mine har jeg hatt hele livet og er arvet fra både mors og farssiden i mange generasjoner. Jeg har levd i tett nærhet til natur og dyr, og har dyp respekt for den lærdom man kan hente der, både fra naturen selv og de som tilhører naturen av dyr og vesener.  

Jeg er kurset i Intuitiv Medial Utvikling med Lena Ranehag for å få en dypere forståelse for hvordan man kan bistå, og kommunisere med åndeverden. Jeg er utdannet Reiki Master, initiert i Kristusenergien og søker stadig mer kunnskap. Jeg er sertifisert Sacred Moon Reiki healer og Crystal Deva Reiki healer.

Jeg begynte å bruke kort for veiledning på midten av 90-tallet, og startet da med bordkort. I 2002 tok jeg Tarotkurs og bordkortene fikk hvile. Nå bruker jeg både Tarot, Osho, Lenordmand og Oracle kort for å få en dypere forståelse og veiledning om du ønsker det.

Utover det spirituelle er jeg utdannet førskolelærer med videreutdanning i spesialpedagogikk, og jeg har en bachelorgrad i ernæring. Jeg har derfor rådgivning, veiledning og kommunikasjon som delfag i alle utdannelser jeg har. Jeg har i tillegg en dyp forståelse for menneskers veivalg basert på egen livserfaring.

Jeg brenner for at mennesker skal se sitt eget lys og potensiale. Trenger du healing, energi/chakrabehandling, råd og veiledning eller en samtalepartner er du velkommen til å kontakte meg.

Jeg har en privat gruppe på facebook som heter Guidance by Eirin hvor jeg har felleshealinger, info om det alternative og spirituelle, budskap fra forskjellige kort osv. Du er hjertelig velkommen til Guidance by Eirin

Jeg har en likerside på Facebook her  og jeg blir veldig takknemlig om du klikker liker der. Der kan du også dele det jeg skriver.

Jeg er Godkjent Healer i Det norske Healerforbundet.

Jeg er fra 2021 gått over til AS i samdrift.
Firmaet heter TS & ES Service AS med orgnr 925 566 098 MVA
Alle fakturaer vil komme derfra. Privat vipps skal ikke brukes mer, bedriftsvipps er på trappene.

Epost: guidancebyeirin@gmail.com