Mine tjenester og evner

Mine tjenester er alltid basert på en ren og kjærlig energi i gjennom min kraft og samarbeid med mine åndelige veiledere og hjelpere. Mine samarbeidspartnere fra andre siden er en broket gjeng. Noen har vært med meg hele livet, mens andre kommer og går etterhvert som jeg utvikler meg.  Jeg har høyere lysvesener, min eyptiske livsguide som også bistår under healing når det er nødvendig, bergfolket, ørnen og bjørnen som er mine kraftdyr, drageenergien og min kjære farmor. I tillegg har jeg kontakt med englene og erkeengler bistår ofte i energioverføringer og healinger. I den åndelige tjeneste i andre dimensjoner kalles jeg WuShin.

Min vei har vært lang og jeg har opplevd veldig mye som har formet meg til den jeg er nå. Mange av oss som er spirituelle veiledere i dag, har opplevd mye vanskelig og som har gjort oss rustet til å møte nettopp deg i din livsfase. Det har også jeg. Jeg nevner mangel på kjærlighet, ensomhet, anoreksi og bulimi, svik, mobbing og overgrep, økonomiske problemer og jeg har levd i forhold hvor jeg ble utsatt for vold og rus, blant annet.

Alt dette har jeg kommet meg igjennom, og står rustet til stor forståelse for din situasjon. Det er veldig lite som sjokkerer meg, og slik jeg alltid har søkt etter løsninger - vil jeg også gjøre for deg. Under en spirituell veiledning vil jeg alltid koble meg på din energi, din aura og sjel. Det kan også komme opp tidligere liv og hvilke energier du er under innflytelse fra disse, og jeg kan frigjøre deg fra disse om det er klart for det. Jeg bruker mitt klarsyn og evner til å se chakra og hvilke blokkeringer som ligger der, om du har noen. 

Evnene mine er jeg født med og også sensitiviteten. Jeg har alltid vært den som andre betror seg til og søker trøst og forståelse hos, så jeg har nok brukt mine healende evner under samtaler hele tiden. 

Jeg har sett ånder siden jeg kan huske og jeg bruker klarsynet mitt og mine evner til åndekommunikasjon både ved husrens og til å se hvem som er med deg og overbringe beskjeder hvis det gis. Historier om mine kontakter med ånder og andre opplevelser kommer etterhvert i en egen blogg her på siden.

Healingevnene mine har jeg nok alltid hatt, men de ble kraftig aktivert da min farmor gikk over. Senere er jeg aktivert i både reiki- og kristusenergien. Les mer om det under healing.

Jeg har alltid tillit til at det som kommer frem i mitt arbeid er det beste for deg og for enheten.