Mine tjenester og evner

Mine tjenester er alltid basert på en ren og kjærlig energi gjennom min kraft og i samarbeid med mine åndelige veiledere og hjelpere. Noen har vært med meg hele livet, mens andre kommer og går etterhvert som jeg utvikler meg.  Jeg har høyere lysvesener, min eyptiske livsguide. Jeg har alltid ørnen med meg og min kjære farmor som gikk over tidlig på 80 tallet. I tillegg har jeg kontakt med englene, de bistår ofte i energioverføringer og healinger. 

Min vei har vært lang og jeg har opplevd veldig mye som har formet meg til den jeg er nå. Mange av oss som er spirituelle veiledere i dag har stor livskompetanse som gjør oss rustet til å møte nettopp deg i din livsfase. Det har også jeg. Det er veldig lite som skremmer eller sjokkerer meg, og slik jeg alltid har søkt etter løsninger - vil jeg også gjøre for deg.

Under en spirituell veiledning vil jeg alltid koble meg på din energi, din aura og sjel. Det kan også komme opp tidligere liv og hvilke energier du er under innflytelse av, og jeg kan bistå med å frigjøre disse slik at du kan fortsette med å hjelpe deg selv. Jeg bruker mitt klarsyn og evner til å se chakra og eventuelt hvilke blokkeringer som ligger der.

Sensitiviteten og evnene mine er jeg født med. 

Jeg har alltid tillit til at det som kommer frem i mitt arbeid er det beste for deg  💟