En knippe tilbakemeldinger på mine tjenester

Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger.  Både om noe stemmer eller ikke stemmer, om du har fått det bedre eller ikke eller om det er blitt rolig i huset eller ikke. 

Jeg ønsker hele tiden å utvikle meg og alle tilbakemeldinger er like viktige. Du kan skrive her om du ønsker, på mail eller på messenger i gruppen min Guidance by Eirin eller facebooksiden min Eirin - Spirituell veileder

 

~ ❤ ~
 
Eirin er veldig dyktig, hun ser hele deg og får inn følelser, smerter og sorger som du har slitt med. Hun renser hele energifeltet ditt, slik at du blir kvitt det negative som hatt tatt plass i deg.Jeg fikk noen kraftige nedturer, før det hele ble snudd til det bedre, ja, til å bli en helt fantastisk. Det kan ta litt tid før det hele snur til det bedre, til en herlig sterk følelse jeg aldri har kjent tidligere. Nå har jeg det veldig, veldig  bra, takket være Eirin.
Jeg anbefaler henne på det sterkeste.
Klem ️L. 

 

~ ❤ ~

Første gangen jeg ringte Eirin hørte jeg en rolig stemme i andre enden. Ble faktisk veldig rolig bare av å snakke med henne. Eirin er veldig flink med det ho gjør og er ikke i tvil om at ho kan sine saker. Veldig klarsynt. Flink til å lytte  og gi gode råd. Har fått renset huset og eiendommen og vi merket stor forskjell med en gang. Vi har også fått reikihealing. Fikk en kraftig reaksjon med at vi ble veldig sliten og tung i kroppen. Men det er bare tegn på at kroppen løser opp blokkeringer. Det er helt normalt. Etter noen dager ble alt bra. Energifeltet ble også renset og da ble alt grums fra fortiden og nåtiden tatt bort. Ting som ikke trenger å være der. Fikk en kraftig reaksjon der å. Gikk litt i bølger. Noen dager bra og andre dager var ikke så bra. Men klarer man å akseptere reaksjonen går prosessen lettere. Men den forskjellen etter en periode, ja det er ikke til å tro. Vi vil derfor anbefale Eirin på det sterkeste. Ho er virkelig en behagelig person som vi setter stor pris på. Ho har klart noe som få klarer. Har bare positive ting å si om henne.  Hilsen Unni

~ ❤ ~

Jeg kan på det varmeste anbefale Eirin Synnøve Tolk. Hun er utrolig dyktig og treffsikker og har et behagelig vesen. Bare stemmen hennes har en helende virkning på meg. Ikke noe rundtomsnakk - rett på sak <3  Mvh E.C.
 
~ ❤ ~
 
Jeg takker deg, Eirin, for din hjelp som healer og klarsynte.  Jeg har kontaktet deg tre ganger.  I det første tilfellet “skannet”du to av familiemedlemmene mine og sa hva de trenger å ta hensyn til for deres helse. I det andre tilfellet tok du av meg den sterke hodepinen min, migrene og balanserte kroppen min. Energien som passerte gjennom hendene dine føltes som Kjærlighetens energi.  En uforglemmelig følelse av fred og glede.  I det tredje tilfellet hjalp du med å finne årsaken til hindringen i en konkret situasjon og fjernet den.  Situasjonen snudde seg rundt 180 grader, det negative responsen ble plutselig positiv og det var en stor glede for familien vår.  Takk igjen for hjelp og intelligent og hensynsfull kommunikasjon.  Hilsen Svetlana.
 
~ ❤ ~
 
Ho Eirin er så god. Hun har hjulpet meg og vil fortsette å hjelpe meg flere ganger. Sist jeg var på besøk, healet hun hele kroppen min. Uten at jeg sa noe, fant hun ut at jeg var plaget med bechterews sykdom, har vondt i magen og har problemer med tarmene. Vi ble enig om å ta blodprøver og se hva som kom opp. Dette førte til at jeg nå går på lavkarbo, har nesten ikke smerter i magen og null problemer med tarmene. All eksem er borte. Hun sa også noe om at chakraene mine var "tomme". De lekker. Hun fylte dem igjen å virkningen var formidabel. Jeg ble helt sjokkert. Fra å være helt utmattet og forferdelig sliten, dro jeg hjem og boblet over av energi. Jeg som har gått tur hver dag, måtte plutselig jogge. Å det var helt fantastisk. Energien som sikkert ennå "lekker", har lekket ut i løpet av vinteren. Så snart skal jeg besøke henne igjen for påfyll.  Hilsen Ann-I.
 
~ ❤ ~
 
Jeg har erfaring med Eirin som spådame/klarsynt rådgiver, tarotist/kortlegger og husrenser. Hun har også andre evner, blant annet som healer, men der har jeg ingen erfaring med henne, så den delen kan jeg ikke uttale meg om. Som klarsynt spådame er hun spot-on, hun har en veldig god tolkning av kort, og hun er varm og trygg å snakke med. Hun kobler seg på energier

og sier det som kommer til henne, noe som oftest viser seg å stemme. Jeg har også hatt husrens utført av henne som fjernrensing, og har hatt merkbar forskjell på energiene i huset mitt før og etter. Jeg vil på det varmeste anbefale Eirin og hennes spirituelle og åndelige gaver! Hilsen Anne.

~ ❤ ~

Eirin er svært treffsikker, har en unik evne til å se både person, situasjon, og en mild måte å åpne opp for både glede og tårer. Hun har hjulpet meg over flere år, både med sin veiledning men også med sine helbredende evner. Alt dette med veldig gode resultater.
Som person er hun lett å prate med, har en fantastisk sans for humor, og er et energi-menneske, som du føler stråler mot deg i telefonen!
I tillegg forstår hun mye, uten ord, og jeg har alltid følt meg ivaretatt og trygg på den beste måte. Jeg anbefaler henne på det sterkeste, da hun er ærlig og kan sine ting. Den innsiktsfulle og rolige måten hun hjelper på, gjør at utfordringene løser seg.
Eirin ser klart og tydelig, og kan også få opp beskjeder til deg, dersom det er noe som skal frem. Hun ivaretar deg på en unik måte, da hun med sin innsikt, evner og energi, kan løse opp, å finne nye veier fremover. Med sin ærlighet og omsorg, gjør dette sitt til at en får den innsikten og hjelpen en trenger. Familie, jobb, kjærlighet, økonomi, dyr - du får svar på det du spør om. Hun har de varmeste og beste anbefalinger herfra. Vigdis <3

~ ❤ ~

Jeg ble tipset om Eirin av en felles bekjent fordi jeg ønsket å få hjelp med noen plagsomme energier i huset der jeg og min samboer bodde. Eirin kunne med stor nøyaktighet fortelle om energiene i huset, uten å ha fått vite detaljer på forhånd. Min samboer som oppfatter disse energiene kunne bekrefte at det Eirin sa stemte. Jeg mottok healing via Eirin, og dette merket jeg umiddelbart effekten av. Jeg følte at jeg fikk den nødvendige indre styrke til å foreta et vanskelig, men nødvendig valg etter å ha mottatt to healinger og en telefonkonsultasjon. Fred.

~ ❤ ~