Healing betyr helbredelse, å gjenopprette helhet. Med det menes helbredelse ved hjelp av energi og bevissthet. Vi bruker ikke det norske ordet, for da lover vi mer enn vi kan holde. Vi kan ikke si at vi helbreder sykdommer. Men healing kan brukes som lindring, gi ro og løse opp i stagnert energi og blokkeringer slik at kroppen kan hjelpe seg selv med å bli bedre, og energifeltet vårt igjen kan vibrere og flyte slik vi er ment. 

En healer er redskap for den universelle kraften som finnes i alt liv. Healing er fred, varme, kjærlighet, omsorg og avslapning. 

Under en healingsession jobber jeg med energien din på alle plan.

Mange bruker healing i selvutvikling. Healing bringer mennesker i kontakt med sin egen kraft og helhet, både fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. 

Trenger du en time med selvomsorg, løse opp stagnert energi og symptomer på dette? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt. 

I tillegg til egen kraft, klarsyn og healingevner har jeg master i Reiki, jeg er sertifisert Sacred Moon Reiki healer og sertifisert Crystal Deva Reiki healer.

Priser

  • Kr 1000 inkl mva,- Jeg kommer til deg om du bor i Vadsø og omegn. Er det over en mil å kjøre tilkommer kjøretillegg.

 Arbeid på distanse - fjernhealing

  • Kr 750,- inkl mva for fjernhealing med skriftlig tilbakemelding
  • Kr 1000,- inkl mva for fjernhealing med samtale eller hvor jeg kommer hjem til deg (Vadsø og omegn. 
  • kr 1900,- for en pakke på tre fjernhealinger med skriftlig tilbakemelding og en tlf samtale før eller etter om du ønsker det. Her er prisreduksjon på kr 350,- ifht. enkelttimer. 

Jeg er Godkjent healer i Det norske Healerforbundet. 

Jeg gjør oppmerksom på at du har ansvar for ditt eget liv. Har du fysiske eller psykiske plager som trenger helsesjekk, anbefaler jeg å gå til lege/psykolog.

Hjelpetelefoner:

Står det om liv - ring 113

Legevakt 116 117

Mental helse 116 123 (hele døgnet).