Healing betyr helbredelse, å gjenopprette helhet. Med det menes helbredelse ved hjelp av energi og bevissthet. Vi bruker ikke det norske ordet, for da lover vi mer enn vi kan holde. Vi kan ikke si at vi helbreder sykdommer. Men healing kan brukes som lindring, gi ro og løse opp i stagnert energi og blokkeringer slik at kroppen kan hjelpe seg selv med å bli bedre, og energifeltet vårt igjen kan vibrere og flyte slik vi er ment. 

En healer er redskap for den universelle kraften som finnes i alt liv. Healing er fred, varme, kjærlighet, omsorg og avslapning. 

Under en healingsession jobber jeg med energien din på alle plan, også med chakraene dine. Vi har sju hovedchakra, rot, hara, solar plexus, hjerte, hals, tredje øye og kronechakra. I tillegg jobber jeg med jordpunktet og essenspunktet som ligger henholdsvis 30 - 40 cm under føttene dine og 30 - 40 cm over hodet ditt. Disse to er ytterpolene i din aura. Jorpunktet kan holde svært tung tematikk, også ting man ikke ønsker å se på eller ta opp i bevisstheten. Essenspunktet er individualitetspunktet og en del av din åndelige energi. Det er det høyestliggende punktet i auraen din og inneholder viktig informasjon om dine iboende muligheter, evner og karma. Essenspunktet er kraftknutepunktet.

Mange bruker også healing i selvutvikling. Healing bringer mennesker i kontakt med sin egen helhet, både fysisk, følelsesmessig, mentalt og åndelig. 

Trenger du en time med selvomsorg, løse opp stagnert energi og symptomer på dette? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt. 

I tillegg til egen kraft, klarsyn og healingevner har jeg master i Reiki, jeg er sertifisert Sacred Moon Reiki healer og sertifisert Crystal Deva Reiki healer.

Priser

  • Kr 800,- for full healing på benk første time med samtale, kr 600,- for påfølgende timer. (NB: Utgår pga Corona inntil videre)

 Arbeid på distanse - fjernhealing

  • Kr 600,-  for fjernhealing med samtale eller skrift etterpå (vanlig pris 600,- )
  • kr 1500,- for en pakke på tre fjernhealinger med skriftlig tilbakemelding og tlf samtale før og etter om du ønsker det.

Jeg er medlem av Det norske Healerforbundet.

Jeg gjør oppmerksom på at du har ansvar for ditt eget liv. Har du fysiske eller psykiske plager som trenger helsesjekk, anbefaler jeg å gå til lege/psykolog.