Husrens og mediumskap

Jeg har sett ånder siden jeg var barn. Jeg skjønte ikke helt hvem de var, for jeg så de jo bare av og til. Og jeg skjønte jo at de ikke hørte til der jeg var, for de var enten annerledes kledd, så rar ut, hadde merkelig oppførsel og som oftest var de transparente og uten føtter, selv om jeg kunne beskrive både hvordan de så ut og hva de hadde på seg. Flere av de husker jeg den dag i dag.

Det var mange episoder som gjorde inntrykk på meg da jeg vokste opp. Både den tyske offiseren, damen som hjalp til etter stengetid i barnehagen jeg jobbet i, og oldemoren til ei venninne av meg som enda ikke hadde forlatt huset sitt sjelelig. Tyskeren skjønte jeg ikke var tysk før jeg så et bilde av en tysk offiser i en historiebok, og jeg husker det rislet i meg. Samtidig som jeg da skjønte så mye. I det øyeblikket forsto jeg! 

Jeg visste ikke da hva jeg kunne, at jeg kunne hjelpe disse over til andre siden, som vi kaller det. Sjelens hjem. Det gjør jeg nå. Og det tok meg mange år før jeg torde å si det høyt, at jeg ser ånder. Jeg prøvde til og med å stenge av i noen år. Jeg ville være normal, sånn som alle andre. Men det hjalp ikke, alt presset seg på og tilslutt måtte jeg innse hvem og hva jeg er og kan. 

Jeg har jobbet med husrens og balansering av energier i hjem i mange år og har mange fornøyde kunder. Min aller beste belønning er når det blir rolig i husene, at barn endelig får sove godt om natten og at mennesker og dyr endelig får ro, energi og overskudd igjen. Og for de som har store forstyrrelser, at de endelig får fred. 

Uro i huset kan fortone seg på mange vis. Lyder, skritt, pust, knirk uten forklaringer. Dører som plutselig står åpne eller lukker seg. Elektronikk som lever sitt eget liv eller lys som blinker eller pærer som stadig vekk går (sjekk sikringer og strøm/spenning først). Ting kan bli borte, du kan se skygger, føle at du ikke er alene, områder i huset kan være ubehagelige. Barn og dyr kan være engstelige, se på noe du ikke ser, barna sover dårlig og våkner på natta ofte til samme tid og snakke om mannen eller damen, gutten eller jenta. 

Husets folk kan også slite fysisk. Man kan føle seg tung og sliten, lite energi, ofte hodepine, sover dårlig, aldri uthvilt, deprimert. Mange har det også sånn at det er en eller to som opplever noe, mens resten av familien ikke merker noe. Dette kan også være med på å suge krefter ut av en. Mange opplever forstyrrelser når de pusser opp hus de har kjøpt, som om noen vekkes til live. 

I en husrens jobber jeg like godt på distanse som å besøke huset fysisk. Jeg jobber meg i gjennom huset på flere nivå og frekvenser. Er det ånder der, kan jeg kommunisere med den/de og evt formidle beskjed. Åndene kan være familie og slekt, tidligere beboere, det kan være fra gammelt gammelt av, eller det kan være noen som har fulgt med gamle ting. 

Andre ganger kan det være energiavtrykk og minner som henger igjen. Disse har en tendens til å spilles av igjen og igjen, som på replay. Dette kan fjernes og energien balanseres. 

Jeg har renset i hus hvor det har vært litt uro til hus hvor tørkestativ flakser og folk har fremmede til sengs. Med gode resultater. Se også under tilbakemeldinger. 

Jeg renser også hvis du har kjøpt deg hus. Da kan det være greit å få renset ut de gamle energiene fra de tidligere beboerne. Et eksempel på det er en familie jeg renset til som gledet seg veldig til å flytte inn i større leilighet, men det ble ikke som de håpet. De var trøtte og tiltaksløse etter kort stund, barna sure og sutrete, sov dårlig og de lurte på om de hadde gjort rett. Jeg ble kontaktet, renset og i løpet av noen dager var atmosfæren snudd og familien fikk det livet de ønsket seg i det nye huset. 

Har du uro, ønsker du å få gjort noe med det? Ta kontakt. Jeg står klar til å hjelpe deg å få en bedre tilværelse i ditt hus eller hytte. 

Pris 2500,- inkl mva. Her er inkludert en gratis oppfølging og kommunikasjon på skrift/tlf.