Energi- og Chakrabehandling

Føler du at du ikke kommer deg videre i livet?  Har du tanker og følelser som skaper hindre for deg og som du kanskje ikke helt vet hvor kommer ifra? 

Har du opplevelser fra fortiden som enda henger igjen og som du ønsker å bli frigjort fra men ikke klarer selv? 

Opplever du at du kommer opp i de samme situasjonene gang etter gang? Føler du at det ligger en "forbannelse" rundt deg? 

Jeg ser det som ligger rundt deg i energifeltet ditt og fjerner:

  • Energibånd, linjer og tråder som henger fast i deg fra fortiden

  • personer fra fortiden som enda påvirker deg

  • hendelser fra dette eller tidligere liv som er aktive men klare til å forløses

  • lavere frekvenser og det man kaller forbannelser og gand

  • energetisk påvirkning fra andre som kan forløses

Hendelser og minner fra både dette livet og tidligere liv kan fremdeles ligger i ditt energifelt, i din underbevissthet og dine celler, som enten er aktivt i fullt monn eller aktiveres i gitte situasjoner. Disse minnene henger igjen både i kropp, sjel og ånd, og kan påvirke alt i både enkle og store valg. De kan føre til at du tiltrekkes situasjoner du ikke skjønner noe av, eller egentlig ikke ønsker. Kanskje tiltrekkes du samme typer mennesker hele tiden, og som ikke gjør deg noe godt?

Disse minnene kan gi deg følelsesmessige reaksjoner på hendelser som ligger dypt i deg, men som du ikke klarer å gjøre noe med selv. De kan også føre til at alt handler om en selvoppfyllende profeti og en nedadgående spiral. Her hjelper det ikke å tenke seg fri.

Man møter mange mennesker i løpet av livet. Sjeleforbindelser og de bånd man skaper mellom seg selv og andre kan også henge fast i deg selv om du er gått videre. Eller om det er du som er blitt igjen mens den andre har gått. Sjeleforbindelsene kan også være fra tidligere liv. Eteriske bånd kan det kan hindre deg i å komme videre i livet, du føler deg nedtynger og blokkert og dette kan hindre din utvikling.

Etter en behandling snakker vi sammen på tlf, evt du får skriftlig tilbakemelding om du heller ønsker det. Jeg jobber like godt på distanse som fysisk på benk.

Behandlingen varer opptil 1,5 time tilsammen med samtalen etterpå

En behandling koster kr 1250,- inkl. mva

 

❤️