Energi- og Chakrabehandling

Føler du at en personlig dyprens med en hel måned oppfølging blir for mye, kan du benytte deg av en energi- og chakrabehandling.

Føler du at du ikke kommer deg videre i livet? Har du tanker og følelser som skaper hindre for deg og som du kanskje ikke helt vet hvor kommer ifra?
Har du opplevelser fra fortiden som enda henger igjen og som du ønsker å bli frigjort fra men ikke klarer selv?

Hendelser og minner fra både dette livet og tidligere liv kan fremdeles ligger i ditt energifelt, i din underbevissthet og dine celler, som enten er aktivt i fullt monn eller aktiveres i gitte situasjoner. Disse minnene henger igjen både i kropp, sjel og ånd, og kan påvirke alt i både enkle og store valg. De kan føre til at du tiltrekkes situasjoner du ikke skjønner noe av, eller egentlig ikke ønsker. Kanskje tiltrekkes du samme typer mennesker hele tiden, og som ikke gjør deg noe godt?

Disse minnene kan gi deg følelsesmessige reaksjoner på hendelser som ligger dypt i deg, men som du ikke klarer å gjøre noe med selv. De kan også føre til at alt handler om en selvoppfyllende profeti og en nedadgående spiral. Her hjelper det ikke å tenke seg fri.

Man møter mange mennesker i løpet av livet. Sjeleforbindelser og de bånd man skaper mellom seg selv og andre kan også henge fast i deg selv om du er gått videre. Eller om det er du som er blitt igjen mens den andre har gått. Sjeleforbindelsene kan også være fra tidligere liv. Eteriske bånd kan det kan hindre deg i å komme videre i livet. 

Båndet i seg selv kan være lett, og være tynt. Eller du kan være tungt bundet med en annen gjennom dine chakra og ha flere bånd som viser at du er bundet enten mentalt, følelsesmessig, seksuelt eller alle samtidig. 

Med en energi- og chakrabehandling kan jeg hjelpe deg å forløse det som er klart til å forløses. Jeg jobber meg igjennom alle dine 7 hovedchakra samt jordpunktet og essenspunktet/sjelepunktet (Soul Star på engelsk). Disse to punktene ligger hhv 30 til 40 cm under føttene og over hodet ditt. Jeg har alltid inkludert de i denne behandlingen de siste to årene, og de blir stadig viktigere og viktigere. I jordpunktet får jeg som oftest opp tidligere liv, karma, og ting som er klare til å forløses. Essenspunktet holder, slik jeg ser det, den kraften som sjelen innehar og som danner den kraften og styrken som er aktivt i dette livet, eller som blir ytterligere aktivert i en viss situasjon eller prosess. Hovedchakraene holder også sin informasjon.

Jeg kan fjerne tung energi rundt deg i ditt energifelt som kan gjøre at du føler deg nedtynget og blokkert og som igjen hindrer din utvikling, og jeg balanserer energilagene dine.
Jeg kan se energiforbindelser/tråder fra tidligere relasjoner som er klare til å frigjøres. Noen av disse kan være til sterk hinder for din utvikling. Disse fjerner jeg. Er det likevel meningen de skal være der, vil de komme tilbake i ny og forbedret utgave.

Etter en behandling snakker vi sammen på tlf, evt du får skriftlig tilbakemelding om du heller ønsker det. Jeg jobber like godt på distanse som fysisk på benk.

Behandlingen varer i 45 minutter pluss samtale etterpå, opptil 75 - 90 minutter tilsammen.

Pris kr 1000,-

Du er velkommen til å ta kontakt her, på messenger fra min facebookside Eirin - Spirituell Veileder eller epost guidancebyeirin@gmail.com for bestilling av time.