Har livet snudd vrangsiden ut eller står du i stampe?

Føler du at du står fast i livet, at «noe» hemmer deg, at du er din egen største fiende, eller føler du at livet kunne vært bedre? Kanskje føler du at du og din sjel ikke snakker sammen, eller at det er en bit at deg som mangler?

Jeg har utviklet en behandling jeg kaller personlig dyprens. Her bruker jeg alle de teknikker jeg kan for å rense og frigjøre deg fra det som holder deg tilbake og/eller som skaper blokkeringer.

Det kan være tidligere sykdommer, traumer, hendelser som fremdeles ligger som avtrykk i
energifeltet ditt. Disse avtrykkene kan på et gitt tidspunkt aktiveres igjen, slik at belastningen igjen kan oppstå og kroppen din kommer i ubalanse. Ved å rense energifeltet ditt og fjerne dette avtrykket hindrer man at det aktiveres igjen.

Hendelser og minner fra tidligere liv kan fremdeles ligger i ditt energifelt, i din underbevissthet og dine celler, som enten er aktivt i fullt monn eller aktiveres i gitte situasjoner. Disse minnene henger igjen både i kropp, sjel og ånd, og kan påvirke alt i både enkle og store valg. De kan føre til at du tiltrekkes situasjoner du ikke skjønner noe av, eller egentlig ikke ønsker. Kanskje tiltrekkes du samme typer mennesker hele tiden, og som ikke gjør deg noe godt?

Disse minnene kan gi deg følelsesmessige reaksjoner på hendelser som ligger dypt i deg, men som du ikke klarer å gjøre noe med selv. De kan også føre til at alt handler om en selvoppfyllende profeti og en nedadgående spiral. Her hjelper det ikke å tenke seg fri.

Man møter mange mennesker i løpet av livet. Sjeleforbindelser og de bånd man skaper mellom seg selv og andre kan også henge fast i deg selv om du er gått videre. Eller om det er du som er blitt igjen mens den andre har gått. Sjeleforbindelsene kan også være fra tidligere liv. Eteriske bånd kan det kan hindre deg i å komme videre i livet. 

Båndet i seg selv kan være lett, og være tynt. Eller du kan være tungt bundet med en annen gjennom dine chakra og ha flere bånd som viser at du er bundet enten mentalt, følelsesmessig, seksuelt eller alle samtidig. 

Men når vi ønsker å gi slipp på noen fordi vi "sitter fast" og ikke beveger oss forover, kan båndene være en årsak som holder oss tilbake. Ingen bånd er ment å være der for bestandig. Om båndet oppstår igjen, er helt og holdent opp til oss selv. 

Symptomer på tungt bånd

 • Ute av stand til å gå videre
 • Klarer ikke å stoppe å tenke på personen
 • Jevnlige indre samtaler med en person
 • Jevnlig huske hva personen har sagt, eller fremdeles føle kritikk eller dømmende ord/oppførsel
 • Konstante minner som dukker opp, eks sanger, lukter, situasjoner osv
 • Fristet til å gå tilbake til forholdet selv om det ikke er bra
 • Opptre som stalker på sosiale medier
 • Dårlig søvn, eller en uendelig gjennomgang av fortiden
 • Dyp følelse av tristhet, sinne eller depresjon over fortiden
 • Vil ha hevn eller hele tiden tenke over urettferdig behandling
 • Gråte eller være følelsesmesig vrak
 • Si nei til andres invitasjon, tilbud, føle seg uinteressert, sitte fast i fortiden

Familiemønster kan også være en stor del av ditt liv. Disse ligger også i energifeltet ditt, og disse kan frigjøres slik at du ikke lengre henger fast i mønstre som har fulgt familietråden din. Det kan handle om helse, penger, alkohol og avhengigheter, vold, psykisk vanskelige relasjoner osv. 

Jeg jobber meg igjennom alle dine chakra, justerer energien din, sjekker blokkeringer og hjelper deg å finne hvor blokkeringene stammer fra, og om de er klare til å bli frigjort. Jeg jobber meg igjennom hele energifeltet ditt, frigjør eteriske bånd og tråder du måtte ha til andre, til tidligere liv og familie som er klare til å bli kuttet. 

I alt dette ligger det også dyp healing for å hjelpe prosessen din i å frigjøre og transformere ditt liv.

Jeg jobber og er med deg i fire uker. Vi kommuniserer både pr skrift eller på telefon, alt ettersom hva som er ønskelig. Her får du tilbakemelding på hva jeg finner, hva jeg har gjør og forslag til hvordan du kan håndtere eventuelle følelser og tanker som måtte komme opp. Senere får du tilbakemelding på hvor du er i prosessen.

Jeg har gode tilbakemeldinger på dette, og kundene føler seg godt ivaretatt. De gir tilbakemelding om at livet har blitt bedre. De føler seg mer positive, og takler livet på en helt annen måte enn tidligere. Ting løser seg lettere, og vanskelige følelser er borte eller håndteres annerledes. Ting som har repetert seg i tankemønster forløses og minner kan både tenkes på og kjennes på med kjærlighet istedenfor sorg og bitterhet.

Føler du at dette er noe for deg? Ta kontakt for samtale og pris.