18. mar, 2020

Hvordan skal dette gå?

 
Det er en utfordrende tid vi er i nå. Dette lille viruset som blir sett på som verdens største trussel akkurat nå. Liten tue velter stort lass har vel aldri vært mer riktig å si enn nå...
 
I kjølvannet truer den økonomien vår slik vi kjenner den, både innenriks og utenriks. Ledere og politikere, forskere, helsearbeidere, kommunikasjonsarbeidere og flere yrkesgrupper presses ut til sine ytterste grenser mens vi andre prøver å begrense smitte ved å holde oss hjemme så godt vi kan.
Hvor retorikken roper mot oss i overskrifter og på TV. Hvor det nå sammenlignes med 2. verdenskrig, hvor vi hele tiden blir oppdatert på hvor mange smittede, syke og døde det er til enhver tid, hvor det kappes om å ha de største overskriftene. 
 
Det er lett å miste seg selv nå. Jeg kjenner litt på det selv, at det er lett å bli sittende og lese alle nyheter, alle innlegg på facebook, alle kommentarfelt, se ting andre deler, se innslag fra nyheter for om mulig å få vite mer.
Man kan bli fryktelig stresset av mindre og man kan miste litt fokus. 
 
Samtidig føler jeg meg veldig rolig midt oppi dette. Vi har lenge vært klar over at det vil komme en endring på jorden vår, men de fleste av oss har vel ikke tenkt at det var slik den skulle komme. Jeg er overbevist om at det som har vært sett tidligere, både for flere år siden og i løpet av 2019 nå er kommet. Og ja, vi kommer oss igjennom dette og. Noen vil falle fra, men veldig mange vil klare seg og klare seg godt. 
 
Jeg ser på hele denne situasjonen som en overgang. Som en transformasjon.
Alle transformasjoner er dyptgripende. De kan være tunge og vanskelige. De kan være dypt smertefulle og de kan rokkere hele livet ditt i løpet av få øyeblikk. Selv kan man føle det ødeleggende og man kan kjenne på dyp frykt. 
 
Ofte kommer frykten av at man ikke har kontroll. Vi ønsker jo gjerne å ha kontroll, det er slik vi skaper forutsigbarhet i livet vårt. Vi liker å vite hva vi har, hva som kommer, være på forkant av hendelser osv. Og det er ingenting galt i det.
 
Men nå rystes vi. Alt det som vi er vant til blir satt på vent. Vi må omdisponere både jobb og tid. Vi blir mer eller mindre tvunget til å være både på jobb og hjemme, være med familien eller i ensomhet, ha hjemmekontor og hjemmeskole. Vi må ta mer hensyn til hverandre og mange mange viser nå stor omsorg for sine medmennesker.
 
Hvordan påvirker dette deg? Klarer du å kjenne etter hva dette gjør med deg som menneske? Som medmenneske? Klarer du å skape deg dine verdifulle lommer av ro og fred oppi dette?
 
Jeg jobber som healer og energiarbeider og på grunn av at mange trenger støtte nå har jeg valgt å sette ned prisene mine på healing og veiledningssamtaler inntil videre. Se under de enkelte fanene under Mine tjenester - så finner du informasjon og nåpris. 
 
Ta vare på så godt dere kan. 
I kjærlighet ❤